AF 1

Cursuri online

Vrei să devii consultant pentru atragerea fondurilor europene, sau să-ți scrii propriul proiect pentru afacerea pe care o dezvolți?

Alege cursul dorit din lista de mai jos, iar prima lecție va fi gratuită:

Orice curs ai alege, vei descoperi un proces ușor de parcurs:

Vei primi acces la platforma online ce conține tutoriale video cu sute de minute, suporturi de curs, teste de verificare a cunoștințelor și follow up pentru următoarele 3 luni post-examen.

PASUL #1

Înscrie-te la cursul dorit

Completează și trimite formularul de înscriere și primești acces GRATUIT la primul modul al cursului ales. Convinge-te că acest program este potrivit pentru tine, fără obligații.

Această primă lecție conține: tutorial video, suport de curs și un test de verificare a cunoștințelor, toate acestea pentru a te familiariza cu metoda de lucru.

Dacă după parcurgerea acestui pas nu ești convins și nu vei achita taxa de înscriere, vei putea păstra toate materialele primite.

PASUL #2

Achită taxa de participare

Nu există nicio presiune pentru tine de a achita taxa de participare. Fiind un curs online, cu acces la o platformă existentă pe site-ul nostru, vei putea începe oricând și vei parcurge aceste module în propriul tău ritm. Vei putea face pauză ori de câte ori vei simți nevoia și vei putea relua studiul imediat, fără nicio formalitate suplimentară.

Mai mult, îți oferim o reducere de 15% din prețul cursului pentru plata în termen de 10 zile calendaristice de la data emiterii facturii proforme.

Vei primi factura fiscală și contractul de formare profesională în format electronic. La cerere, aceste documente pot fi trimise în original la adresa indicată de tine.

PASUL #3

Primești acces la platforma online

Cursul online este structurat în mai multe module, detaliate în pagina cursului ales de tine. Fiecare dintre ele conține cel puțin:

  1. Tutorial video
  2. Suportul de curs
  3. Aplicații practice, exemplificate pas cu pas
  4. Test online de verificare a cunoștințelor, astfel încât să îți monitorizezi progresul înregistrat.

Poți relua orice modul, ori de câte ori consideri că este necesar. Poți descărca și lista materialele în format PDF.

Îți recomandăm să aloci fiecărui modul cel puțin 4 zile de studiu. În cazul în care întâmpini dificultăți, ne poți contacta în orice moment pentru explicațiile pe care le consideri necesare.

PASUL #4

Finalizarea cursului

După ce vei parcurge acest curs de scriere a proiectelor, vei putea susține un test online final.

Este necesar să rezolvi corect cel puțin 60% din cerințele testului pentru a absolvi cursul online și a ajunge în programul follow – up. În situația în care nu vei promova testul din prima încercare, ai posibilitatea de a-l relua în următoarele 30 de zile.

După promovare, vei primi din partea Macro Training un certificat de absolvire ce atestă interesul tău pentru propria pregătire profesională.

PASUL #5

Folosirea noilor cunoștințe

De-acum poți aplica noile cunoștințe dobândite! Materialele pe care le-ai primit la înscriere le poți păstra și le poți folosi ori de câte ori va fi nevoie.

 

PASUL #6

Asistență online timp de 3 luni

Mai mult, îți oferim suport online gratuit timp de 3 luni după finalizarea oricărui curs online.

Suntem conștienți că în practică vei întâlni diverse situații și te sprijinim să depășești orice obstacol. 

Alege dintre cursurile de mai jos pe cel pe care ți-l dorești:

DESCARCA GRATUIT GHIDUL

"5 PASI PENTRU A ACCESA FONDURI NERAMBURSABILE IN SIGURANTA"

 

Descoperi din ghid:

Strategii pentru accesarea fondurilor în siguranță. 

Ce documente trebuie să pregătești?

Ce etape parcurge proiectul? 

Ce fonduri sunt disponibile?

Verifica adresa de email pentru a beneficia de ghidul nostru!

Share This