AF 1

Academia de finanțare

Această pagină grupează o serie de resurse gratuite (articole, aplicații software, ghiduri, indicații, exemple de bună practică, etc).

Indiferent de tipul de finanţare (nerambursabilă sau rambursabilă), de provenienţa fondurilor (europene sau naţionale) sau de forma de organizare a solicitantului finanţării (PFA, Î.I, S.R.L. sau O.N.G.), proiectul parcurge, de la apariţia ideii de proiect şi până la stingerea obligaţiilor contractuale, un număr de 5 etape. Fiecare etapă cuprinde resursele gratuite care te vor ajuta în derularea propriului tău proiect.

În această secțiune sunt disponibile 20 de ghiduri practice grupate pe domenii de activitate.

Indiferent dacă ești consultant sau antreprenor, director executiv sau contabil, aceste ghiduri îți vor reduce substanțial timpul de informare și îți vor oferi o hartă logică a fondurilor disponibile pentru aproape orice domeniu de activitate. Cu siguranță vei aprecia informația concisă pe care ți-o transmitem prin intermediul acestor ghiduri.

În plus, ghidurile conțin modele reale de planuri de afaceri, alese dintre cele implementate cu succes în ultimii ani de către consultanții noștri în cadrul liniilor de finanțare naționale sau europene.

Cursurile on-line sunt o alternativă la sistemul clasic în care este necesară prezența fizică în sala de curs pe durata a 3-5 zile.

Avantajele oferite de acest sistem sunt date de faptul că fiecare curs este împărțit în lecții pe care le poți urma în propriul tău ritm, în limita timpului disponibil.

Materialele aferente acestui sistem online păstrează calitatea celor oferite participanților la programele de formare profesională acreditate A.N.C. După înscriere, vei primi prin curier rapid suportul de curs editat profesionist și celelalte materiale necesare. Lista completă este detaliată în paginile fiecărui curs on-line prezentat în această secțiune.

Poți participa la aceste cursuri acreditate A.N.C. dacă îți dorești, în completarea cunoștințelor, și o diplomă acreditată.

Îți oferim cursuri acreditate de către Ministerul Muncii și Ministerul Educației, în peste 8 orașe mari din țară. Cursurile din sfera managementului de proiect sunt: Expert accesare fonduri europene – cod COR 242213, Manager de proiect – cod COR 242101, Evaluator de proiecte – cod COR 241263.

Cursurile acreditate A.N.C. au o durată de 3 zile consecutive, iar după absolvirea examenului final vei primi o diplomă recunoscută.

Share This