Card de fidelitate

Cardul Macro

10% reducere 

 la plata oricarui curs din portofoliul Macro Training


Ce este cardul Macro:

Card de fidelitate Macro Training - fata

Este o legitimatie ne-nominala si transmisibila, cu o perioadă de valabilitate de un an de zile si ofera titularului posibilitatea participarii la cursurile Macro Training cu reducere de 10% din pretul afisat pe site. Se va reinnoi automat de fiecare data cand participati la un curs organizat de noi.  

De unde se poate obtine:

Poate fi obtinut, absolut gratuit, numai de la sediul Macro Training, ca urmare a participarii la un curs acreditat. 

Pret

Pretul unui card  este de zero lei.

Conditii de utilizare: 

Card de fidelitate Macro Training - verso

* Puteti participa la cursurile organizate de Macro Training cu o reducere de 10% din pretul afisat pe site. Trebuie doar sa mentionati codul de reducere in cadrul formularului de inscriere.

Reducerea acordata in baza acestei oferte NU se cumuleaza cu cele de alte oferte comerciale (Black Friday, de Craciun, de Paste, reduceri speciale de grup, reduceri pentru pachete de cursuri, etc). 

* Beneficiati de aceleasi drepturi ca in cazul platii fara card. Prin urmare, nu sunt costuri ascunse. Pretul achitat este final si include: taxa de inscriere, de participare la curs, eliberarea suportului de curs si a celorlalte materiale, pauze de cafea si racoritoare, participarea la examenul final, eliberarea diplomei.

* Beneficiati de celelalte facilitati oferite: acces la Biblioteca Macro – incepand cu 2014, acces la portofoliul de proiecte Macro Structural Consulting, informari periodice asupra unor oportunitati speciale.

* Cardul este transmisibil. Puteti oferi cardul unui coleg sau unui prieten, pentru a beneficia impreuna de preturi speciale. Dupa participarea la curs, prietenul sau colegul dumneavoastra va primi un card propriu, pe care il poate folosi in aceleasi conditii ca si tine.

* Nu sunt restrictii de volum. Puteti folosi cardul la oricate cursuri doriti si, de asemenea, puteti oferi cardul oricator prieteni sau colegi.

Share This