Castiga un curs acreditat

Concurs exclusiv Facebook:

 

Castiga un curs acreditat

 

Castiga un curs acreditat,  Inspector Salarii, ce se va desfasura in perioada 09 – 11 Mai 2014, in Bucuresti, Piata Romana. 

Castigatorul va participa gratuit la acest curs, iar ceilalti participanti beneficiaza de o reducere de 100 lei la inscrierea din aceasta sesiune, pretul promotional fiind de 350 lei.


Concursul dureaza pana Miercuri, 07 Mai 2014, ora 14.00. Tragerea la sorti va avea loc pe Miercuri, 07 Mai 2014, ora 16.00, folosind serviciul www.random.org.

 

Reguli de participare:

1. Apasa like pentru pagina noastra Facebook Macro Training

2. Apasa Share pentru acest anunt.

3. Lasa un comentariu acestui anunt, mentionand motivatia participarii.

4. Va fi declarat un singur castigator. Vei fi validat drept castigator doar daca esti din Bucuresti sau ai disponibilitatea de a participa la cursul organizat in Bucuresti, in perioada mentionata in calendarul de desfasurare al cursurilor.

5. Pentru a putea sustine examenul de certificare, participantul trebuie sa fie absolvent de studii medii (cu sau fara diploma de Bacalaureat).

6. Premiile nu pot fi echivalate in bani.           

7. Cursul castigat nu poate fi inlocuit cu altul din portofoliul Macro Training.

8. Puteti ceda participarea la curs unui prieten, caz in care va rugam sa ne furnizati datele de contact ale participantului, in termen de 24 de ore din momentul in care sunteti declarat castigatorul concursului.

9. In cazul in care castigatorul nu confirma participarea la curs in termen de 24 de ore de la postarea rezultatului concursului, va fi declarata castigatoare urmatoarea persoana din extragerea realizata pe www.random.org.

Detalii privind cursul de Inspector Salarii gasiti aici.

 

Declararea castigatorului:

 1. La extragere vor participa doar persoanele care indeplinesc cumulativ conditiile 1, 2 si 3 din sectiunea “Reguli de participare”.

2. Extragerea se va realiza prin intermediul www.random.org, va fi inregistrata, iar inregistrarea video va fi disponibila pe pagina noastra de Facebook.

3. Persoana desemnata castigatoare va fi anuntata prin publicarea pe pagina noastra de Facebook a rezultatului extragerii si prin transmiterea unui mesaj privat (daca setarile de confidentialitate stabilite de aceasta ii permit receptionarea mesajului)

4. Persoana desemnata castigatoare are la dispozitie 24 de ore pentru a ne contacta si a ne confirma participarea la curs, in perioada si conditiile amintite

 

Invalidarea castigatorului

1. Castigatorul va fi invalidat daca, in termen de 24 de ore de la publicarea rezultatului, nu confirma participarea la curs.

2. In cazul invalidarii castigatorului, premiul revine persoanei clasate pe pozitia urmatoare in extragere, aceasta fiind nevoita sa confirme participarea la curs in termen de 24 de ore.

3. In cazul a 3 invalidari succesive, premiul este anulat.

Intrebari si reclamatii


1. Pentru orice lamuriri suplimentare privind modalitatea de desfasurare a concursului, va rog sa ne contactati la adresa de e-mail: contact (at) macro-training.ro

2. Nu se vor lua in discutie reclamatiile inaintate de participanti dupa stabilirea castigatorului

3. Nu se vor lua in discutie reclamatiile inaintate de castigatorul ce nu confirma participarea la curs in termen de 24 de ore

 
 
 
 
Share This