Concurs Brasov

Cariera ta merita un upgrade! Macro Training iti ofera posibilitatea de a participa gratuit la cursul dorit: Formator sau Manager Proiect in Brasov. Vezi detaliile mai jos!
 
Reguli de participare:
1. Apasa like pentru pagina noastra http://www.facebook.com/MacroTraining1  
2. Apasa Share pentru acest anunt
3. Lasa un comentariu acestui anunt, mentionand cursul dorit: „Manager Proiect” sau „Formator”. Va fi declarat cate un castigator pentru fiecare curs, in functie de optiunile manifestate, in doua extrageri diferite. Vei fi validat drept castigator doar daca esti din Brasov sau ai disponibilitatea de a participa la cursul organizat in Brasov, in perioada amintita.
4. Participantul trebuie sa fie absolvent de studii superioare pentru a putea sustine examenul de certificare. Participarea la curs este deschisa oricarei persoane, indiferent de nivelul studiilor.
5. Premiile nu pot fi echivalate in bani.
6. Puteti ceda participarea la curs unui prieten. In acest caz va rugam sa ne furnizati datele de contact ale participantului, in termen de 24 de ore din momentul in care sunteti declarat drept castigator al concursului.
7. In cazul in care castigatorul nu confirma participarea la curs in termen de 24 de ore de la postarea rezultatului concursului, va fi declarata castigatoare urmatoarea persoana din extragerea realizata pe www.random.org, in aceleasi conditii.
 
Verifica si celelalte detalii referitoare la cursuri: https://www.macro-training.ro/manager-proiect-2/ si aici: https://www.macro-training.ro/formator-2/
 
Vezi perioada in care se vor desfasura cursurile aici: https://www.macro-training.ro/calendar-cursuri/

Concursul dureaza pana Marti 15 Ianuarie 2013 ora 14.00. Tragerea la sorti va avea loc pe 15 Ianuarie 2013 ora 17.00 folosind serviciul www.random.org. Premiile nu pot fi echivalate in bani. Castigatorul este validat doar daca este Fan al paginii Macro Training pe Facebook, a dat share anuntului si confirma participarea la curs in termen de 24 de ore (pana pe 16 Ianuarie 2013 ora 17.00).

Share This