Concurs FB

Concurs – Pagina Facebook

 

Daca raspunsul tau este afirmativ, te asteptam pe pagina noastra de Facebook. Organizam un concurs care are drept premii patru carti motivationale ale celebrului Dale Carnegie. Cartile pe care le poti castiga sunt:
 
1. Secretele succesului, cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent;
2. Liderul poti fi tu;
3. Cum sa vorbim in public;
4. Lasa grijile, incepe sa traiesti.
  

Tot ce ai de facut pentru a participa la concurs este sa dai like si share paginii de Facebook a Macro Training.

 
Reguli:
1. Apasa like pentru pagina noastra www.facebook.com/MacroTraining 
2. Apasa Like si Share pentru acest anunt
 
Tragerea la sorti va avea loc pe 10 Decembrie folosind serviciul www.random.org. Premiile nu pot fi echivalate in bani. Castigatorul este validat doar daca este Fan al paginii Macro Training pe facebook si a dat share anuntului.
 

Castigatorul concursului va primi pachetul format din cele 4 carti de mai sus, avand posibilitatea de a le ridica de la sediul nostru sau de a le primi prin curierat ( cu toate taxele aferente transportului in sarcina noastra).

 Concursul se desfasoara doar pe pagina de Facebook pana la data de 9 Decembrie ora 24.00, iar castigatorul este anuntat pe 10 Decembrie.

Dale Carnegie este un scriitor american, considerat cel mai mare autor de literatura motivationala. Este creatorul unor cursuri celebre de dezvoltare personala, vorbit in public, dezvoltarea resurselor umane, vanzari si relatii interpersonale. Cartile si cursurile sale au avut un succes rasunator inca de la lansare, fiind la fel de solicitate si azi, la jumatate de secol de la moartea sa. In opera sa, el ii invata pe oameni cum sa-si imbunatateasca relatiile cu semenii, iar una dintre ideile fundamentale din cartile sale este aceea ca poti schimba comportamentul altor oameni, schimbandu-ti reactia fata de ei.

 
 
Share This