Achizitii Publice

Cursuri de Achizitii Publice

Cursuri Achizitii PubliceCe se cumpara din bani publici inseamna achizitie publica. Autoritatile publice sunt mari consumatoare in Europa, cheltuind aproximativ 16% din Produsul Intern Brut al UE (o suma echivalenta cu jumatate din PIB-ul Germaniei). Folosind puterea lor de cumparare pentru a opta pentru bunuri si servicii care protejeaza mediul, ele pot aduce o contributie importanta – folosind sistemul achizitiilor publice – pentru dezvoltarea durabila.

Cursurile de Expert Achizitii Publice au fost elaborate pentru a ajuta participantii sa lanseze cu succes o politica de achizitii publice. Programul de instruire explica intr-o maniera practica posibilitatile oferite de dreptul european comunitar si expune solutii simple si eficiente care pot fi folosite in procedurile de achizitii publice. Din motive practice, cursurile de Expert Achizitii Publice urmeaza logica  si structura procedurii de achizitii publice si ofera o multitudine de exemple practice de achizitii de catre autoritatile publice.

Cursurile  de Achizitii Publice sunt create in special pentru achizitorii din companiile mari sau mici dar speram sa foloseasca si celor din autoritatile publice. Va ajuta de asemenea furnizorii de bunuri si servicii, precum  si contractorii – indeosebi  companiile mai mici – sa inteleaga si sa atinga cerintele achizitiilor impuse.

Cursuri de Expert Achizitii Publice – cod COR (214946)

Cursul de Expert Achizitii Publice se adreseaza persoanelor care lucreaza deja sau ar dori sa lucreze in domeniul achizitiilor publice. Se adreseaza atat autoritatilor contractante, cat si celor care doresc sa participe la licitatii publice, in calitate de ofertanti. Cu un puternic caracter interactiv, cursul pune accent pe dobandirea cunostintelor teoretice, dar si dezvoltarea aptitudinilor si competentelor practice.

Share This