Cursuri acreditate alte orase

Macro Training organizeaza cursuri de Formator, Expert accesare fonduri europene si Manager Proiect, in Brasov, Cluj-Napoca, Timisoara si Constanta.

Vezi calendarul cursurilor pentru orasul tau.

 Cursurile sunt acreditate de urmatoarele institutii:

* Autoritatea Nationala pentru Calificari
* Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale
* Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii

Diploma va fi eliberata de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fosta CNFPA) si este recunoscuta atat la nivel national cat si in statele membre ale Uniunii Europene. Pentru recunoasterea internationala a certificatelor eliberate absolventilor dupa finalizarea cursului este necesara apostilarea (tari semnatare ale Conventiei de la Haga) sau supralegalizarea (tari nesemnatare ale Conventiei de la Haga).

Pentru cursurile organizate, puteti gasi autorizatiile noastre aici.

Modelul certificatului de absolvire este prezentat aici.


Cursuri acreditate in Brasov, Cluj-Napoca, Timisoara si Constanta

CURSURI FORMATOR

Urmeaza acest curs acreditat si vei invata totul despre cum sa predai un curs: de la stabilirea obiectivelor si nevoilor de formare ale viitorilor cursanti, pana la elaborarea suportului de curs si livrarea acestuia, dar si evaluarea intregului proces de formare (continut, organizare, prestaia formatorului, etc).

Afla de ce ti se potriveste acest curs aici.

 

CURSURI MANAGER DE PROIECT

Prin participarea la acest curs iti vei imbunatati abilitatile de planificare a elementelor unui proiect, prin parcurgerea sistematica a etapelor de stabilire a scopului, planificare, implementare si gestionare a resurselor de timp, umane si financiare.

Afla mai multe detalii aici.

 

CURSURI EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE SI DE COEZIUNE EUROPENE

Cursul este elaborat si sustinut de traineri cu peste 6 ani experienta in domeniu, evaluatori recunoscuti, care va pot oferi punctul de vedere al unui evaluator, pentru a va mari sansele de a obtine finantare prin unul din fondurile structurale puse la dispozitia statelor membre ale Uniunii Europene.

Cu un puternic caracter interactiv, se pune accent pe dobandirea cunostintelor si dezvoltarea aptitudinilor si competentelor practice.

Afla mai multe detalii aici.

 


 

 

Share This