Cursuri acreditate Bucuresti

Cursuri acreditate in Bucuresti

cursuri acreditate Bucuresti

Macro Training organizeaza in prezent 9 cursuri de formare profesionala acreditate. Acestea sunt detaliate mai jos.

Macro Training organizeaza in Bucuresti cursuri de formare profesionala acreditate de Autoritatea Nationala pentru Calificari. Certificatele de absolvire eliberate sunt recunoscute atat de catre Ministerul Muncii, Familiei, Proteciei Sociale si Persoanelor Varstnice, cat si de Ministerul Educatiei Nationale.

Cursurile desfasurate in Bucuresti sunt (pentru informatii suplimentare si perioda de desfasurare, da click pe cursul dorit):

Dezvoltare personala Management de proiect Achizitii publice Resurse Umane
Formator Manager proiect Expert achizitii publice Inspector Resurse Umane
Evaluator competente profesionale Evaluator proiecte Inspector Salarii
Expert accesare fonduri europene Inspector SSM 80 ore

Locatia cursurilor

Organizam cursuri de formare profesionala la sediul nostru din Bucuresti, Sector 6, Bulevardul Iuliu Maniu nr. 7, Cladirea Cotroceni Business Center, Corp U, etaj 2. Suntem la cateva minute de Statia de metrou Politehnica, insa detaliile complete legate de vecinatati, precum si modalitatile de a lua legatura cu noi sunt mentionate in pagina de Contact.

Desfasurarea cursurilor

Cursurile sunt organizate in sesiuni de weekend, astfel incat programul de munca sa nu va fie afectat.  

Programul unui curs organizat de noi este urmatorul:

Vineri:      17.00 – 20.00

Sambata:  10.00 – 18.00

Duminica:  10.00 – 18.00

Desfasurarea examenelor

Examenele sunt stabilite de obicei in zilele de Joi, dupa ora 17.00, in functie de preferintele participantilor la cursurile acreditate.

Examenul consta intr-un test grila si sustinerea unui proiect individual. Trainerul cursului va acorda asistenta participantilor pentru realizarea aplicatiilor finale. 

Trainerii Macro Trainingcursuri acreditate Bucuresti

Echipa noastra este formata din persoane cu foarte multa experienta in domeniile in care sustin cursuri de formare profesionala. Informatii despre traineri puteti gasi in pagina Echipa, sau in descrierea fiecarui curs in parte.

Autorizatiile noastre

Acreditarile in baza carora organizam cursurile de formare profesionala sunt disponibile aici.

Diplomele eliberate

Puteti vedea un model de certificat de absolvire aici. Acest certificat va fi eliberat doar persoanelor ce promoveaza examenul final.

Diplomele sunt insotite de catre un Supliment descriptiv, in care sunt mentionate competentele dobandite ca urmare a participarii la cursurile noastre. Detalii referitoare la compententele dobandite puteti regasi in pagina cursului care va intereseaza. 

Eliberam fiecarui participant un Certificat Europass, in limbile romana, engleza si franceza.

De asemenea, eliberam cursantilor nostri un Certificat de participare nominal. Acesta, desi nu este recunoscut, atesta interesul dumneavoastra pentru perfectionare continua. 

Recunoastere internationala

Pentru recunosterea internationala a certificatelor ANC (CNFPA) eliberate dupa finalizarea cursului este necesara apostilarea (recunoscute in tari semnatare ale Conventiei de la Haga – 1961) sau supralegalizarea (recunoscute in tari nesemnatare ale Conventiei de la Haga).

Share This