Cursuri acreditate Cluj

Cursuri acreditate in Cluj Napoca

Cursuri acreditate Cluj NapocaOrganizam cursuri acreditate de formare profesionala in Cluj Napoca. 

Toate cursurile desfasurate de Macro Training in Cluj Napoca sunt acreditate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari, iar certificatele de absolvire eliberate sunt recunoscute atat de catre Ministerul Muncii, Familiei, Proteciei Sociale si Persoanelor Varstnice, cat si de Ministerul Educatiei Nationale.

Dedicam 70% din timpul cursului aplicatiilor practice, astfel incat sa va oferim un program de formare profesionala interactiv, construit in jurul participantilor, nu in jurul trainerului.

Cursurile desfasurate in Cluj Napoca sunt prezentate mai jos (pentru informatii suplimentare si perioda de desfasurare, da click pe cursul dorit):

Dezvoltare personala Management de proiect Achizitii publice Resurse umane
Formator Manager proiect Expert achizitii publice Inspector resurse umane
Evaluator compentente profesionale Evaluator proiecte   Inspector salarii
Expert accesare fonduri europene   Inspector SSM 80 ore

 

Locatia cursurilor

Organizam cursuri de formare profesionala in Cluj Napoca in locatii centrale, utilaje si mobilate astfel incat procesul de training sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Alegem locatiile in functie de numarul de participanti, iar detaliile legate de acces vor fi anuntate in timp util, cu cel putin doua saptamani inainte de inceperea cursului. De asemenea, puteti pastra legatura cu noi in permanenta, in orice modalitate descrisa in pagina de Contact.

Desfasurarea cursurilor

Organizam cursuri de initiere / specializare in Cluj Napoca, in sesiuni de weekend, astfel incat programul de munca sa nu va fie afectat.  

Programul defalcat pe ore si zile:Cursuri formare profesionala Cluj Napoca

Vineri:      17.00 – 20.00

Sambata:  10.00 – 18.00

Duminica:  10.00 – 18.00

Desfasurarea examenelor

Cursurile de formare profesionala se finalizeaza cu examen scris in fata comisiei de acreditare. Examenele au loc in ziua de joi, dupa ora 17.00, ora fiind stabilita de comun acord cu participantii la training. 

Examenele constau intr-un test grila si sustinerea unui proiect individual. Trainerul cursului va acorda asistenta participantilor pentru realizarea aplicatiilor finale.

Lectorii Macro Training

Lectorii Macro Training sunt persoane cu o bogata experienta in domeniul in care sustin cursuri de formare profesionala. Informatii despre traineri puteti gasi in pagina Echipa, sau in descrierea fiecarui curs in parte.

Autorizatiile noastre

Organizam doar cursuri autorizate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari. Autorizatiile noastre sunt disponobile aici.

Diplomele eliberate

Persoanele ce promoveaza examenul final vor primi un certificat de absolvire conform modelului disponibil aici

Diplomele sunt insotite de catre un Supliment descriptiv, in care sunt mentionate competentele dobandite ca urmare a participarii la cursurile noastre. Detalii referitoare la compententele dobandite puteti regasi in pagina cursului care va intereseaza. 

Eliberam fiecarui participant un Certificat Europass, in limbile romana, engleza si franceza.

De asemenea, eliberam cursantilor nostri un Certificat de participare nominal. Acesta, desi nu este recunoscut, atesta interesul dumneavoastra pentru perfectionare continua. 

Recunoastere internationala

Pentru recunosterea internationala a certificatelor ANC (CNFPA) eliberate dupa finalizarea cursului este necesara apostilarea (recunoscute in tari semnatare ale Conventiei de la Haga – 1961) sau supralegalizarea (recunoscute in tari nesemnatare ale Conventiei de la Haga).

Share This