Resurse Umane

Cursuri Resurse Umane

 

Cursuri Resurse Umane“Resursele umane sunt unice in ceea ce priveste potentialul lor de crestere si dezvoltare, precum si capacitatea de a-si cunoaste si invinge propriile limite “ – A. Manolescu

Resursele umane reprezinta factorul cel mai important intr-o companie. Intocmirea unei echipe omogene, cu personal de specialitate contribuie cu succes la obiectivele financiare ale unui bussines. Personalul necesita o atentie sporita iar gestionarea eficienta a acestor resurse este un atu important pentru orice companie. Capacitatile si calitatea resurselor umane sunt definitorii pentru rezultatele obtinute. Sunt unice in ceea ce priveste potentialul lor de crestere si dezvoltare precum si capacitatea lor de a-si cunoaste si invinge propriile limite , pentru a face fata noilor provocari sau exigentelor actuale si de perspectiva, constituind un important factor care trebuie inteles, motivat si antrenat in vederea implicarii cat mai depline si profunde in realizarea obiectivelor organizationale.

Cursurile oferite de Macro Training in domeniul Resurselor Umane sunt:

 

Cursuri de Inspector Resurse Umane cod COR 333304

Ocupatia de Inspector Resurse Umane este necesara persoanelor care doresc sa se califice in intocmirea si gestionarea documentelor ce tin de evidenta muncii intr-o organizatie, de gestionare a relatiilor dintre angajati si angajatori, de recrutarea si selectarea personalului care urmeaza a fi angajat. Afla mai multe despre acest curs aici.

Cursuri de Inspector Salarii, cod COR 344903

Inspectorii de Salarii isi desfasoara activitatea in cadrul serviciului Salarizare din organizatie; in unitatile care nu au serviciu de salarizare distinct, el poate face parte fie din Departamentul de Resurse Umane, fie din Departamentul Contabilitate, in functie de organizarea respectivei entitati. Afla mai multe despre acest curs aici.

 Cursuri de Inspector SSM ( 80 ore) cod COR 315219

Inspectorii in domeniul Sigurantei si Securitatii in Munca isi desfasoara activitatea in cadrul serviciilor interne/externe de prevenire si protectie din orice organizatie, precum si in alte conditii stabilite de reglementarile legale. Inspectorul in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca se ocupa de activitatile de protectie si prevenire a riscurilor profesionale din intreprindere, in conformitate cu prevederile legale. Afla mai multe despre acest curs aici.

 

Share This