Echipa Macro Training

Marian Dumitrache

Marian Dumitrache

Sunt consultant pentru accesarea fondurilor europene inca din 2006, cu o experienta de 9 ani, timp in care am scris si implementat proiecte prin intermediul SAPARD, PNDR, POS CCE, POR si POS DRU.

Sunt trainerul cursurilor de Accesare fonduri europene. Manager de proiect, Evaluator de proiecte, dar si al cursului practic pentru scrierea proiectelor.

Floredana Stan – trainer Macro Training

Fire energică și entuziastă, Floredana Stan consideră că oamenii se pot dezvolta doar ajutându-i pe cei din jur să-și descopere și valorifice potențialul.
Absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, susține cursuri de formare pe baza unei foarte bune experiențe practice și pedagogice folosind metode de predare interactiv – participative care conduc la creșterea competențelor cheie ale cursanților.
Floredana s-a alăturat echipei în anul 2015 din dorința de a interacționa cu oamenii care provin din medii cât mai variate și de a împărtăși experiențe și cunoștințe diverse.
Entuziastă și inovativă, dedicată împlinirii potențialului de dezvoltare a oamenilor, Floredana se implică întotdeauna cu toate resursele în proiectele pe care le desfășoară.

Floredana susține cursul de Formator în Cluj Napoca.

Asistenta dupa curs

Te sustinem dupa finalizarea cursului cu raspunsuri la problemele punctuale pe care le intampini. Scrie-ne si iti raspundem.

Idei inovative

Lucram in permanenta la imbunatatirea cursurilor noastre. Iti oferim singurul curs practic din Romania pentru scrierea proiectelor.

Softuri dedicate

Iti oferim softuri dedicate, insotite de ghiduri practice, pentru generarea planurilor de afaceri si accesarea fondurilor europene sau nationale
Share This