Facilitatile oferite

Iti oferim mai mult decat o diploma.

Iti oferim o experienta unica de invatare, in care accentul este pus pe implicarea ta directa in activitatile desfasurate in timpul sesiunilor de formare profesionala.

Mai mult de 70% din timpul petrecut in sala de curs va fi alocat activitatilor practice, interactive, grupurilor de lucru si sesiunilor de intrebari si raspunsuri.

Am corectat si imbunatatit continuu fiecare detaliu, am dezvoltat noi tehnici de prezentare a informatiilor si ne face placere sa iti oferim mai mult decat un curs: iti oferim o experienta de invatare.

Mai jos sunt detaliate facilitatile pe care ti le oferim.

ani de experienta

cursuri acreditate

orase

participanti

\

Suporturi de curs

Indiferent de cursul pe care il vei urma, iti vom oferi un suport de curs editat profesionist, in format A5, ce contine intre 100 si 200 de pagini. Revizuim in permanenta informatia prezentata, astfel incat sa iti oferim un plus de cunostinte. Imediat dupa confirmarea platii vei primi pe adresa de e-mail materialul in varianta electronica, iar in prima zi de curs il vei primi tiparit. Alege din meniul de mai sus cursul pe care doresti sa il urmezi si descarca gratuit varianta DEMO a suportului de curs.

CD-uri

In completarea suportului de curs, incepand din 2015 iti oferim CD-uri cu informatii necesare domeniului in care se desfasoara cursul.

 

CD „Accesarea fondurilor europene in perioada 2014 – 2020”.

 CD „Prima mea zi ca trainer”.

Mai multe detalii despre aceste CD-uri vei afla pe paginile cursurilor organizate de noi.

Aplicatii practice grupate

In timpul cursurilor se vor vor forma grupuri de lucru si se vor folosi diverse aplicatii practice cu rolul de a lamuri si explica notiunile noi prezentate.

Atunci cand aplicatiile prezentate sunt noi, gruparea lor sub forma unui caiet are avantajul de a-ti oferi posibilitatea ulterioara de a relua tehnicile prezentate.

Alte facilitati oferite:

Locație centrală

Acces la internet

Facilități de plată

Asistență după curs

CALENDAR CURSURI

Urmareste calendarul cursurilor organizate de noi in perioada urmatoare, chiar in orasul tau.

Rezerva din timp un loc, pentru a beneficia de preturi speciale.

Share This