Invata sa scrii proiecte

Cursuri de Manager de proiect si Expert accesare fonduri europene

Cursuri manager proiect si accesare fonduri europene

De ce sa participi la cursurile de Manager de proiect si Expert accesare fonduri europene organizate de noi? 

* Guvernul vrea sa simplifice procedura de accesare a fondurilor europene in perioada 2014 – 2020. Participa la curs si ramai informat.

* Pana la sfarsitul lunii Iunie 2013 se vor lansa toate apelurile de proiecte unde sumele nu au fost consumate integral. In partea a doua a anului se vor deschide zeci de sesiuni de depunere a proiectelor

* Primesti o diploma recunoscuta si poti deveni consultant pentru accesarea fondurilor europene. Sau poti fi membru al echipei de proiect. Sau poti participa in licitatii, acolo unde se solicita aceste calificari.

* Primesti acces la portofoliul de proiecte scrise de noi. Cat ai fi dispus sa platesti pentru a vedea un proiect implementat cu succes, astfel incat sa ai sanse maxime de reusita cu al tau? Noi ti-l oferim gratuit.

* Cursul este prea scurt? Iti oferim suplimentar 3 luni de asistenta gratuita, cu 6 intalniri la sediul nostru. Iti garantam ca vei invata sa scrii proiecte!

Mai mult decat atat, pentru inscrierile si platile efectuate in perioada 1 – 5 Aprilie 2013, beneficiati de o reducere suplimentara din pretul acestor cursuri.

Astfel, puteti urma un curs acreditat si obtine o diploma recunoscuta cu doar 340 de lei. Pretul este final si include inscrierea, participarea la curs, materialele necesare, sustinerea examenului si eliberarea certificatului de absolvire. 

Cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei Nationale si Autoritatea Nationala pentru Calificari (fosta CNFPA). Urmariti calendarul cursurilor pentru a va inscrie din timp in sesiunea dorita.

Pentru mai multe detalii, te rugam sa dai click pe cursul dorit:

Cursuri de Manager proiect

Cursuri de Expert accesare fonduri europene

Share This