Mihai Tandea

IMG_8495„Leadershipul face intotdeauna diferenta. Ne poate construi sau ne poate distruge. In felul acesta construim organizatii. In felul acesta ne construim pe noi insine. Dar, dupa cum stii, leadershipul nu este ceva despre care doar vorbim, leadershipul este un stil de viata.

In calitate de Formator si Trainer Certificat John Maxwell TEAM impreuna cu echipa Macro Training iti oferim workshopuri si programe de training care sa te ajute in cresterea ta personala si profesionala si in procesul tau de atingere a obiectivelor propuse.

Pasionat de tot ce inseamna relationarea cu oamenii, in urma cu peste 14 ani am luat decizia ca intreaga viata sa mi-o dedic interactionand cu oamenii. Dupa finalizarea studiilor, m-am implicat intr-un proces determinat si intentionat de adaugare de valoare prin training, coaching, speaking si mentoring a peste 4000 de oameni care au participat la sesiuni de training, seminarii, team-building-uri, workshopuri si sesiuni de coaching. Acest lucru mi-a adus intr-un mod natural urmatorul beneficiu: adaugând valoare altora am crescut si m-am dezvoltat alaturi de ei. Iar pentru acest lucru le sunt recunoscator.”

Mihai Tandea are o experienta de peste 9 ani in training, coaching si public speaking fiind implicat intr-un proces intentionat de crestere si dezvoltare a peste 4.000 de participanti la diferite seminarii, workshop-uri si sesiuni de training in cadrul unor companii din Romania.

Conform expertizei, Mihai Tandea creeaza si livreaza programe de training in urmatoarele domenii: Leadership, Management, Vanzari, Comunicare, Dezvoltare Personala precum si cursurile de Formator (cod COR 242401).

Din anul 2013, Mihai Tandea este si Trainer, speaker si coach certificat John Maxwell Team.

Share This