prima mea zi ca trainer

Prima mea zi ca trainer

Acest CD se distribuie gratuit tuturor persoanelor care urmeaza cursul de Formator, cod COR 242401, organizat de Macro Training.

 

CD Formator CD-ul contine:

1. Prezentarea ta din timpul cursului de Formator, sub forma unui videoclip de aproximativ 30 de minute.
2. Feedback-ul acordat de trainer si colegi la sfarsitul prezentarii tale, sub forma unui videoclip.
CD-ul se elibereaza impreuna cu Certificatul de absolvire al cursului, in aproximativ 20-30 de zile de la sustinerea examenului final. Acest interva de timp este necesar editarii video si scrierii CD-urilor. 
 
Atentie! Tu esti singura persoana care va avea acces la propria ta prezentare! CD-ul contine prezentari individuale, acordate fiecarui titular in parte. 

Scopul acestui CD este acela de a va permite o vizionare ulterioara si corectarea oricarei mici imperfectiuni detectate, astfel incat sa reusiti o prezentare perfecta!

Alegerea temei:

Fiecare cursant isi va alege o tema din lista propusa de trainer: organizarea activitatii de training, controlul emotiilor, public speaking, tehnici de captare a atentiei, etc.

Sustinerea prezentarii:

Fiecare cursant are libertate totala de a pregati prezentarea, adaugand acele informatii, aplicatii, exemple, jocuri de grup pe care le considera relevante. 

Interactiunea

Te sfatuim sa interactionezi cu persoanele aflate in sala, astfel incat sa te „folosesti” de colegi pentru atingerea propriilor obiective. Cere-le parerea, implica-i in jocurile de rol, adreseaza-le intrebari si integreaza raspunsul lor in prezentarea ta.  

Feedback-ul

La sfarsitul prezentarii, vei obtine un feedback util din partea colegilor care ti-au fost, pana in acest moment, „cobai”.

Vizionarea inregistrarii 

Indiferent de imprejurare, nu trebuie sa uitam ca fiecare particica a corpului nostru ”vorbeste”: pozitia mainilor sau a picioarelor, postura, mersul, contractia imperceptibila a muschilor faciali, miscarile oculare, directia in care privim, etc. Fiecare gest este in masura sa comunice audientei ceva despre noi. Toate aceste lucruri vor fi vizibile pe inregistrare si le poti analiza in liniste, total detasat de emotiile inerente din timpul prezentarii. Poti extrage propriile concluzii cu privire la atitudine avuta in timpul cursului si poti imbunatati acele aspecte care inca nu te multumesc.

 

Mai jos poti vedea cateva fotografii din timpul cursului de Formator, astfel incat sa te convingi de atmosfera foarte placuta care te asteapta:

Cursuri formator 1 Cursuri formator 3 Cursuri formator 2
Cursuri formator 6 Cursuri formator 4 Cursuri formator 5

 

Mult succes in cariera de trainer!

Share This