Programe destinate finantarii IMM-urilor in 2014

Programe destinate finantarii nerambursabile a IMM-urilor din surse nationale in anul 2014

 

In data de 18 Martie 2014, ora 17.30, Macro Training va invita la seminarul „Programe destinate finantarii nerambursabile a IMM-urilor din surse nationale în anul 2014”.Finantare nerambursabila 2014

Participarea la acest seminar este gratuita pentru fostii participanti la cursurile noastre.

Seminarul se adreseaza persoanelor interesate de a obtine finantare nerambursabila pentru societati comerciale (microintreprinderi si IMM). Seminarul este interactiv, iar participantii vor obtine informatii importante referitoare la criteriile de eligibilitate si documentatia necesara in vederea intocmirii si depunerii dosarelor.

Inscrierea la acest seminar se va face in ordinea manifestarii dorintei de participare, in limita locurilor disponibile.

 

Directia Implementare Programe pe IMM-uri a publicat pe 19 februarie 2014 procedurile / ghidurile finale pentru 6 programe dedicate IMM-urilor care ar urma sa se lanseze in perioada urmatoare, respectiv:

1.  Programul pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului la finantare –START 
2. Programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata
3. Programul national multianual pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor manager din sectorul IMM
4. Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri
5. Programul national multianual pentru sustinerea mestesugurilor si artizanatului
6. Programul national multianual de infiintare si dezvoltare de incubatoare tehnologice si de afaceri

 Informatiile prezentate mai jos reprezinta doar o sinteză a procedurilor de implementare disponibile pe site-ul http://www.aippimm.ro/categorie/programe/Inainte de a lua decizia de a aplica pentru finantare nerambursabila, va sfatuim sa verificati informatia completa cuprinsa in cadrul acestor proceduri.

Finantare nerambursabila 2014

Inscrierea la acest seminar se va face in ordinea manifestarii dorintei de participare, in limita locurilor disponibile. Pentru inscriere, va rugam sa ne transmiteti un e-mail.

Descarca aici rezumatul programelor de finantare destinate IMM-urilor in anul 2014.

Share This