Martisor

Oferta cursuri luna Martie

Reduceri de Martisor

Fa-ti un cadou de Martisor! Urmeaza un curs acreditat gratuit.

Luna Martie este luna cadourilor si la Macro Training, iar cadourile din partea noastra sunt speciale, intotdeauna binevenite si utile. Cursurile acreditate de formare profesionala sunt in aceasta luna la preturi excelente, iar dintre acestea, va facem doua propuneri:

– Urmeaza un curs acreditat de Inspector Salarii si primesti gratuit accesul la un curs acreditat de Inspector Resurse Umane.

– Daca aceasta oferta nu iti este pe plac, ti-am pregatit o alta surpriza: Daca participi in luna Martie la un curs acreditat de Formator, primesti o reducere de 50% la orice alt curs din oferta noastra.

Nr. crt. Cursuri incluse in pachet Pretul cursurilor Reducere Oferta Macro pentru luna Martie
1 Curs Inspector Salarii

Curs Inspector Resurse Umane

550 lei

450 lei

– 450 lei 550 lei
2 Curs Formator

Orice curs acreditat ANC din oferta Macro Training

450 lei

450 lei

– 225 lei 675 lei

 

Puteti beneficia de aceste oferte in urmatoarele conditii:

– Va alegeti cursurile dorite si faceti inscrierea cat mai rapid! Nu vom organiza cursuri cu mai mult de 14 persoane, prin urmare locurile sunt limitate.

– Cursurile de Formator si Inspector Resurse Umane nu pot fi alese in cadrul aceleiasi oferte.

– Achitati valoarea ofertei pana pe 28 Februarie 2014.

– Puteti alege oricare modalitate de plata: transfer bancar, plata numerar, plata cu cardul, plata in rate (prin intermediul Cardului Avantaj emis de Credit Europe Bank).

 

Daca iti doresti insa sa urmezi un alt curs, poti face alegerea potrivita in cateva minute pe pagina noastra de reduceri pentru pachete de cursuri. Aici vei gasi o varietate larga de cursuri si pachete de cursuri, toate oferite la preturi speciale.

 

Va dorim ca in luna Martie sa aveti numai experiente minunate!

Cu drag,

Echipa Macro Training

Share This