fbpx

Reducere 150 RON pentru Cursul Online - Cum să dezvolți o afacere Online de Succes

Ofertă valabilă doar până la data de 6 iunie 2022

 
 
Incepand cu luna Ianuarie 2013 organizam cursuri de formare profesionala si in Constanta.
 
 Cursurile sunt acreditate de urmatoarele institutii:
* Autoritatea Nationala pentru Calificari
* Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale
* Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii
 
Diploma va fi eliberata de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fosta CNFPA) si este recunoscuta atat la nivel national cat si in statele membre ale Uniunii Europene. Pentru recunoasterea internationala a certificatelor eliberate absolventilor dupa finalizarea cursului este necesara apostilarea (tari semnatare ale Conventiei de la Haga) sau supralegalizarea (tari nesemnatare ale Conventiei de la Haga).
 
Pentru cursurile organizate, puteti gasi autorizatiile noastre aici.
 
Modelul certificatului de absolvire este prezentat aici.
 
 

 Cursuri acreditate Constanta

 CURS FORMATOR
 
Urmeaza cursul acreditat de Formatori si vei invata totul despre cum sa predai un curs: de la stabilirea obiectivelor si nevoilor de formare ale viitorilor cursanti, pana la elaborarea suportului de curs si livrarea acestuia, dar si evaluarea intregului proces de formare (continut, organizare, prestaia formatorului, etc). Afla de ce ti se potriveste acest curs aici. 
 

CURS MANAGER DE PROIECT

Prin participarea la acest curs de Manager de Proiect iti vei imbunatati abilitatile de planificare a elementelor unui proiect, prin parcurgerea sistematica a etapelor de stabilire a scopului, planificare, implementare si gestionare a resurselor de timp, umane si financiare.
Afla mai multe detalii aici.
 

CURS EXPERT ACCESARE FONDURI EUROPENE

Cursul de Expert accesare fonduri europene este elaborat si sustinut de traineri cu peste 6 ani experienta in domeniu, evaluatori recunoscuti, care va pot oferi punctul de vedere al unui evaluator, pentru a va mari sansele de a obtine finantare prin unul din fondurile structurale puse la dispozitia statelor membre ale Uniunii Europene.
Cu un puternic caracter interactiv, se pune accent pe dobandirea cunostintelor si dezvoltarea aptitudinilor si competentelor practice.
Afla mai multe detalii aici.
 

 
 
 
 
 

Acest text nu poate fi copiat!