Cursuri acreditate Cluj Napoca

Incepand cu 2013 organizam cursuri de formare profesionala si in Cluj Napoca.

 Cursuri formare profesionala Cluj Napoca

Cursurile sunt acreditate de urmatoarele institutii:

* Autoritatea Nationala pentru Calificari

* Ministerul Muncii, Familiei, Proteciei Sociale si Persoanelor Varstnice

* Ministerul Educatiei Nationale

Dedicam 70% din timpul cursului aplicatiilor practice, astfel incat sa va oferim un program de formare profesionala interactiv, construit in jurul participantilor, nu in jurul trainerului.

 

Cursuri acreditate Cluj

Cursurile desfasurate in Cluj Napoca sunt prezentate mai jos (pentru informatii suplimentare si perioda de desfasurare, dati click pe cursul dorit):

 

Dezvoltare personala Management de proiect Achizitii publice Resurse Umane
Formator Manager proiect Expert achizitii publice Inspector resurse umane
Evaluator competente profesionale Evaluator proiecte   Inspector salarii
Expert accesare fonduri europene Inspector SSM 80 ore

Locatia cursurilor 

Cursurile de formare profesionala se desfasoara in Cluj Napoca, Vila Diakonia, Strada Ponorului nr. 1, cod postal 400075.

Pentru localizarea pe harta a locatiei, va rugam apasati aici.

Organizam cursuri de formare profesionala in Cluj Napoca in locatii utilate si mobilate astfel incat procesul de training sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Sala conferinta 1-1 Sala conferinta 1-2 Sala conferinta 2-1 Sala conferinta 2-2

Desfasurarea cursurilor

Organizam cursuri de initiere / specializare in Cluj Napoca, in zilele de vineri, sambata si duminica, cu examen luni dupa ora 17.00, astfel incat programul de munca sa nu va fie afectat.  

Programul defalcat pe ore si zile este detaliat in pagina fiecarui oras.Cursuri formare profesionala Cluj Napoca

Desfasurarea examenelor

Cursurile de formare profesionala se finalizeaza cu examen scris in fata comisiei de acreditare. Examenele au loc in ziua de luni, dupa ora 17.00, ora fiind stabilita de comun acord cu participantii la training. 

Examenele constau intr-un test grila si sustinerea unui proiect individual. Trainerul cursului va acorda asistenta participantilor pentru realizarea aplicatiilor finale.

Lectorii Macro Training

Lectorii Macro Training sunt persoane cu o bogata experienta in domeniul in care sustin cursuri de formare profesionala. Informatii despre traineri puteti gasi in pagina Echipa, sau in descrierea fiecarui curs in parte.

Autorizatiile noastre

Organizam doar cursuri autorizate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari. Autorizatiile noastre sunt disponobile aici.

Diplomele eliberate

Persoanele ce promoveaza examenul final vor primi un certificat de absolvire conform modelului disponibil aiciCursuri acreditate Cluj Napoca

Diplomele sunt insotite de catre un Supliment descriptiv, in care sunt mentionate competentele dobandite ca urmare a participarii la cursurile noastre. Detalii referitoare la compententele dobandite puteti regasi in pagina cursului care va intereseaza. 

Eliberam fiecarui participant un Certificat Europass, in limbile romana, engleza si franceza.

De asemenea, eliberam cursantilor nostri un Certificat de participare nominal. Acesta, desi nu este recunoscut, atesta interesul dumneavoastra pentru perfectionare continua. 

Recunoastere internationala

Pentru recunosterea internationala a certificatelor ANC (CNFPA) eliberate dupa finalizarea cursului este necesara apostilarea (recunoscute in tari semnatare ale Conventiei de la Haga – 1961) sau supralegalizarea (recunoscute in tari nesemnatare ale Conventiei de la Haga).

Share This