Dezvoltare personala

Cursuri de dezvoltare personala

Dezvoltare personala

Personalitatea fiecaruia dintre noi este compusa din comportament, ganduri si sentimente, iar acestea incep sa se dezvolte inca din copilarie si se dezvolta pe masura ce ne maturizam.

Personalitatea noastra evolueaza, ceea ce inseamna ca putem deveni mai buni, putem oricand schimba sau imbunatati ceva din comportamentul nostru.

Cand luam decizia de a pleca in aceasta “calatorie” catre dezvoltarea personala, facem un pas spre o viata mai buna.

Dezvoltarea personala este un proces de transformare, in care sunt aduse imbunatatiri in starea noastra emotionala, fizica, intelectuala, spirituala, sociala si/sau financiara.

Acest proces este deseori declansat de un eveniment important din viata noastra ce ne inspira si ne motiveaza sa descoperim intregul nostru potential.

Rezultatul? O viata mai buna, cu satisfactii pe plan profesional, personal, cresterea increderii in sine dar si a modului in care privim viata.

O data ce am pornit pe aceasta cale a dezvoltarii personale, obiectivele pe care ni le-am fixat vor deveni tangibile, ne vom folosi intregul potential pentru a ajunge acolo unde ne-am propus, vom descoperi noi talente si abilitati, vechile relatii vor fi consolidate si altele noi vor fi usor formate.

Cursurile de dezvoltare personala oferite de Macro Training sunt interactive, cu aplicabilitate practica si structurate nevoilor tale de instruire. 

Afla mai multe despre cursurile Macro Training:

Cursuri de Formator cod COR 242401

Curs acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari ANC (fosta CNFPA), bazat pe o metoda de invatare inedita, interactiva si distractiva, sustinuta de exemple practice. Organizam cursuri de Formator in Bucuresti, Cluj Napoca, Iasi si Brasov. 

Cursuri de Evaluator Competente Profesionale cod COR 242405 

Calificarea Evaluator de Competente Profesionale cuprinde competentele necesare efectuarii proceselor de evaluare de competente profesionale ale unor persoane, in vederea certificarii acestora. Activitatea evaluatorului de competente se deruleaza numai in cadrul unor centre de evaluare autorizate conform legislatiei in vigoare, privind formarea profesionala a adultilor. Cursurile de Evaluator competente sunt organizate in orasele Bucuresti, Cluj Napoca, Iasi si Brasov.

Cursuri de Public Speaking

Cursul de Public Speaking va ajuta sa dobanditi abilitatile si competentele necesare pentru a pregati, structura, memora si sustine fara emotii un discurs sau o prezentare, fiind cat mai persuasiv. Acest curs de Public Speaking este organizat doar in Bucuresti.

Share This