fbpx

Reducere 150 RON pentru Cursul Online - Cum să dezvolți o afacere Online de Succes

Ofertă valabilă doar până la data de 6 iunie 2022

Cursuri Evaluator Proiecte Bucuresti

Curs acreditat ANC, cod COR 241263 , pentru ocupatia: Evaluator Proiecte.

Perioada de desfasurare 4 – 6 Septembrie 2015. Examenul este programat in data de 10 Septembrie 2015, dupa ora 17.00
Taxa de participare Doar 490 lei, redus de la 900 lei. Nu se aplica TVA. Pretul include sustinerea examenului si eliberarea Certificatului de Absolvire.
Reduceri aplicabile Verifica pagina de reduceri.
Locatia cursului Sediul Macro Training din Bucuresti, Bulevardul Iuliu Maniu nr. 7, Statia de Metrou Politehnica, Cotroceni Business Center, Corp U, etaj 2.

 

Macro Training organizeaza in Bucuresti curs de Evaluator Proiecte, cod COR: 241263 acreditat de ANC (fosta CNFPA). Certificatele de absolvire eliberate sunt recunoscute atat de catre Ministerul Muncii, Familiei, Proteciei Sociale si Persoanelor Varstnice, cat si de Ministerul Educatiei Nationale.

 

Oferta cursului de Evaluator Proiecte Descarca acum oferta pentru acest curs de Evaluator Proiecte si descopera structura cursului, conditiile de participare si beneficiile generate de participare. 
Suportul de curs DEMO Aceasta lectie demonstrativa va ajuta sa va familiarizati cu materialele de studiu Macro Training. Suportul de curs are aproximativ 100 de pagini si este tiparit in format A5 
Inscriere la acest curs Pentru inscrierea la acest curs este necesar sa completati si sa ne transmiteti pe e-mail acest formular de inscriere, sau sa va inregistrati on-line.

Pret 490 lei

Pret 490 lei, redus de la 900 lei

[toggle title=”De ce va putem oferi preturi acceptabile si sa pastram totodata calitatea cursului”]

Folosim spatii inchiriate pe termen lung

O sala de curs, complet echipata, dar inchiriata ocazional, costa aproximativ 60 – 90 euro / zi. Macro Training foloseste spatii inchiriate pe termen lung. Acest lucru reprezinta un avantaj urias, intrucat putem reduce din start pretul de participare cu aproximativ 150 lei / cursant.

Oferim participantilor nostri posibilitatea de a-si alege singuri meniul de pranz.

Asa cum ati citit pe site-ul nostru, masa de pranz nu este inclusa in pretul cursului. In zona in care desfasuram cursurile (la o distanta de cel mult 500 de metri) sunt atat restaurante (cu livrare la domiciliu), cat si fast-food-uri, auto-serviri, magazine alimentare. Astfel puteti aloca mesei de pranz exact bugetul pe care il doriti. Evident ca oferim gratuit ceai, apa si cafea la discretie.

Ne promovam ieftin si eficient.

In ultimele luni am sesizat un lucru imbucurator si surprinzator totodata: aproape 30% din cursantii nostri ne descopera prin recomandarea unor prieteni sau colegi de munca ce au urmat la randul lor cursuri de formare profesionala la noi. Aceasta este cea mai ieftina metoda de promovare si cea care ne aduce cea mai mare satisfactie. Speram sa fiti si dumneavoastra multumiti si, prin recomandari, sa ne ajutati sa pastram si de-acum inainte un pret competitiv pentru cursurile noastre. Orice persoana ce a urmat un curs la noi primeste automat 10% reducere de fiecare data cand se va inscrie la un alt curs. Iar aceasta reducere este transmisibila colegilor si prietenilor!

Formam grupe de cel mult 12 persoane.

Nimanui nu-i place ca atunci cand se inscrie la un curs sa fie anuntat ca tocmai a intervenit o amanare, intrucat grupa nu a fost formata. Orice amanare este perceputa ca un semn de neseriozitate din partea noastra si ii determina pe multi sa se retraga. Iar aceste persoane se vor gandi de doua ori inainte de a ne mai alege cu alta ocazie. Pe langa faptul ca avem preturi mici, un alt avantaj este faptul ca organizam cursuri in momentul in care avem chiar si 8 participanti. Iar faptul ca formam grupe mici este un avantaj atat pentru cursanti, cat si pentru trainer: creste interactivitatea si sporesc sansele sa fiti un client multumit. [/toggle]

 [toggle title=”Va oferim 10 beneficii ca urmare a participarii la cursurile noastre”]

1. Un pret competitiv, la cel mult 60% din cat ati fi dispusi sa platiti in aceleasi conditii.

2. Sala de curs centrala, complet utilata cu aparatura si mobilier modern, pentru desfasurarea cursurilor in cele mai bune conditii. Aveti acces la metrou si multe linii RATB.

3. Suport de curs si caiet de aplicatii gratuite, editate profesionist.

4. Gratuit pauzele de apa, ceaiuri si cafea in toate zilele de curs si examen.

5. Metode de plati moderne: plata cu cardul, plata in rate fara dobanda prin intermediul cardului Avantaj de la Credit Europe Bank.

6. Internet wireless nelimitat in incinta Macro Training.

7. O multime de alte reduceri: 10% reducere incepand cu cel de-al doilea curs urmat la noi, 15% reducere atunci cand alegeti sa platiti un pachet de cel putin 2 cursuri, reduceri pentru grupuri de persoane.

8. Formatori cu multa experienta practica: consultanti cu experienta in scrierea si implementarea proiectelor europene.

9. Acces gratuit si nelimitat la portofoliul nostru de proiecte.

10. Acces gratuit si nelimitat la Biblioteca Macro Training. Acest serviciu va fi oferit tuturor cursantilor nostri, indiferent de perioada in care au urmat cursul, incepand cu 1 Martie 2014. [/toggle]

 [toggle title=”Importanta unui curs Evaluator Proiecte”]

Suma alocata pentru o zi de lucru a unui expert evaluator este de 280 de euro/zi.

Autoritatile de Management se afla intr-o selectie continua de evaluatori proiecte independenti (evaluatori externi).

Scopul îl reprezinta extinderea echipei de evaluatori formata din experti cu o pregatire si experienta profesionala solida.

Sarcina acestor evaluatori proiecte va fi de a asigura evaluarea profesionala corespunzatoare a proiectelor depuse în cadrul programului, contribuind astfel la utilizarea eficienta si transparenta a fondurilor comunitare. Acesti evaluatori proiecte vor fi selectati pentru sesiunile de evaluare calitativa a proiectelor depuse în cadrul apelurilor ce vor fi lansate pe întreaga durata de derulare a programului.

Ca o solutie alternativa si rapida de pregatire a unui evaluator proiecte, in contexul actual romanesc, sunt necesare ca baza de pregatire reala, cel putin urmatoarele cunostinte:

* Management de Proiect,

* Analiza Cost Beneficiu,

* Achizitii publice,

* Aspectele tehnice ale proiectelor de investitii. 90% dintre proiecte au investitii si este necesar pentru un evaluator proiecte, sa cunoasca elementele privind investitiile ca sa poata evalua, de exemplu:

– ce parti are un studiu de fezabilitate -SF la un proiect de drumuri dar la unul privind constructia unei cladiri

– ce reprezinta costul unitar dintr-un deviz si cum se formeaza acesta;

– ce studii sunt necesare la un SF aferent diferitelor tipuri de investitii;

– care sunt standardele de cost la diferitele articole ce compun o investitie, etc

În functie de domeniile majore de interventie ale programului, Autoritatile de Management se afla in cautarea urmatoarelor categorii de experti:

* Experti cu specializare corespunzatoare pentru evaluarea tehnica si financiara, sau numai tehnica a proiectelor de infrastructura,

* Experti financiari pentru evaluarea financiara a proiectelor depuse în faza a doua a procedurii de evaluare în doua etape,

* Experti cu specializare corespunzatoare pentru evaluarea proiectelor din punctul de vedere al incidentei ajutorului de stat. Expertii selectati vor trebui sa îndeplineasca si un set de alte criterii, cum ar fi:

* experienta/ cunostinte legate de implementarea proiectelor/ programelor sau de evaluarea proiectelor,

* cunoasterea ariei eligibile a programului,

* cunoasterea Programului Operational si regulilor specifice aplicabile finantarilor nerambursabile (nationale si comunitare), etc.

Evaluatorii proiecte vor fi selectati pe baza experientei si a domeniul de activitate. Printre domeniile vizate se numara: infrastructura de transport, comunicatii, mediu, inovare, cercetare-dezvoltare, dezvoltare economic-sociala, sanatate, etc.[/toggle]


Suportul de curs Evaluator Proiecte:

Suportul de curs pentru Evaluator Proiecte este tiparit in format A5, detine aproximativ 100 de

pagini si contine informatia relevanta pentru acest domeniu.

Suportul de curs va fi disponibil imediat ce este confirmata achitarea taxei de participare la curs, la sediul Macro Training sau in prima zi a cursului.


Oferta completa inclusa in taxa de participare:

 1. Un curs interactiv, structurat nevoilor tale de instruire.

2. Certificat de absolvire recunoscut. Programul este certificat de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale si este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fosta CNFPA) pentru ocupatia EVALUATOR PROIECTE, cod COR 241263.

Pentru sustinerea examenului participantii trebuie să aiba studii superioare. Atentie! Certificatul de absolvire se va elibera doar persoanelor ce vor promova examenul.

3. Certificat Europass

4. Asistenta pentru examen cu privire la pregatirea aplicatiei ce va fi sustinuta in fata comisiei ANC / CNFPA.

5. Certificat nominal de participare

6. Materiale: mape, foi, instrumente de scris, suport curs.

7. Pauzele de cafea si racoritoare.

Desfasurarea cursurilor

Cursurile sunt organizate in sesiuni de weekend, astfel incat programul de munca sa nu va fie afectat.  

Programul unui curs organizat de noi este urmatorul:

Vineri:      17.00 – 20.00

Sambata:  10.00 – 18.00

Duminica:  10.00 – 18.00 

Desfasurarea examenelor

Examenele sunt stabilite de obicei in zilele de Joi, dupa ora 17.00, in functie de preferintele participantilor la cursurile acreditate.

Examenul consta intr-un test grila si sustinerea unui proiect individual. Trainerul cursului va acorda asistenta participantilor pentru realizarea aplicatiilor finale.  

Autorizatiile noastre

Acest curs de Evaluator Proiecte este acreditat ANC. Autorizatia noastra este disponibila aici. 

Diplomele eliberate

Puteti vedea un model de certificat de absolvire aici. Acest certificat va fi eliberat doar persoanelor ce promoveaza examenul final.

Diplomele sunt insotite de catre un Supliment descriptiv, in care sunt mentionate competentele dobandite ca urmare a participarii la cursurile noastre. Detalii referitoare la compententele dobandite puteti regasi in pagina cursului care va intereseaza. 

Eliberam fiecarui participant un Certificat Europass, in limbile romana, engleza si franceza.

De asemenea, eliberam cursantilor nostri un Certificat de participare nominal. Acesta, desi nu este recunoscut, atesta interesul dumneavoastra pentru perfectionare continua.  

Competentele dobandite

Competentele dobandite ca urmare a participarii la acest curs, precum si tematica, sunt disponibile aici. 

Recunoastere internationala

Pentru recunosterea internationala a certificatelor ANC (CNFPA) eliberate dupa finalizarea cursului este necesara apostilarea (recunoscute in tari semnatare ale Conventiei de la Haga – 1961) sau supralegalizarea (recunoscute in tari nesemnatare ale Conventiei de la Haga).

Alege pachetul de cursuri 

Cursuri Evaluator proiecte

Participa la cursurile de Evaluator Proiecte cod COR 241263 si Manager de Proiect cod COR 242101  si platesti doar 890 lei. 

 

 

Descarca prezentarea acestui curs

Descarca formularul de inscriere la acest curs
Prezentare cursuri Evaluator Proiecte Bucuresti

Formular de inscriere cursuri Evaluator Proiecte Bucuresti 

Acest text nu poate fi copiat!