fbpx

Reducere 150 RON pentru Cursul Online - Cum să dezvolți o afacere Online de Succes

Ofertă valabilă doar până la data de 6 iunie 2022

Incepand cu 2014 organizam cursuri de formare profesionala in Craiova.

 

Cursurile sunt acreditate de urmatoarele institutii:

* Autoritatea Nationala pentru Calificari

* Ministerul Muncii, Familiei, Proteciei Sociale si Persoanelor Varstnice

* Ministerul Educatiei Nationale

Cursurile organizate de Macro Training sunt interactive, latura practica avand o pondere semnificativa in timpul total de instruire.

Cursuri acreditate Craiova

Cursurile desfasurate in Craiova sunt prezentate mai jos (pentru informatii suplimentare si perioda de desfasurare, dati click pe cursul dorit):

Locatia cursurilor

Spatiile folosite pentru organizarea cursurilor sunt utilate si mobilate astfel incat intregul proces de instruire sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Salile sunt dotate cu videoproiector, tabla flipchart, ecran de proiectie. 

Desfasurarea cursurilor

Programul defalcat pe ore si zile este detaliat in pagina fiecarui curs.

Cursurile se desfasoara in programul vineri – duminica, intre orele 10.00 – 17.00.

Indiferent de cursul la care participati, veti primi o mapa cu: suport de curs editat profesionist in format A5, caiet de aplicatii practice, instrumente de scris, factura fiscala si contract de formare profesionala.

Desfasurarea examenelor

Cursurile de formare profesionala se finalizeaza cu examen scris in fata comisiei de acreditare. Examenele au loc in ziua de luni, dupa ora 17.00, ora fiind stabilita de comun acord cu participantii la training. 

Examenele constau intr-un test grila si sustinerea unui proiect individual. Trainerul cursului va acorda asistenta participantilor pentru realizarea aplicatiilor finale.

Lectorii Macro Training

Lectorii Macro Training sunt persoane cu o bogata experienta in domeniul in care sustin cursuri de formare profesionala. Informatii despre traineri puteti gasi in pagina Echipa, sau in descrierea fiecarui curs in parte.

Autorizatiile noastre

Organizam doar cursuri autorizate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari. Autorizatiile noastre sunt disponobile aici.

Diplomele eliberate

Persoanele ce promoveaza examenul final vor primi un certificat de absolvire conform modelului disponibil aici

Diplomele sunt insotite de catre un Supliment descriptiv, in care sunt mentionate competentele dobandite ca urmare a participarii la cursurile noastre. Detalii referitoare la compententele dobandite puteti regasi in pagina cursului care va intereseaza. 

Eliberam fiecarui participant un Certificat Europass.

De asemenea, eliberam cursantilor nostri un Certificat de participare nominal. Acesta, desi nu este recunoscut, atesta interesul dumneavoastra pentru perfectionare continua. 

Recunoastere internationala

Pentru recunosterea internationala a certificatelor ANC (CNFPA) eliberate dupa finalizarea cursului este necesara apostilarea (recunoscute in tari semnatare ale Conventiei de la Haga – 1961) sau supralegalizarea (recunoscute in tari nesemnatare ale Conventiei de la Haga).

Acest text nu poate fi copiat!