fbpx

Reducere 150 RON pentru Cursul Online - Cum să dezvolți o afacere Online de Succes

Ofertă valabilă doar până la data de 6 iunie 2022

Incepand cu 2013 organizam cursuri de formare profesionala si in Iasi.

                                                           

Cursuri acreditate IasiCursurile sunt acreditate de urmatoarele institutii:

* Autoritatea Nationala pentru Calificari

* Ministerul Muncii, Familiei, Proteciei Sociale si Persoanelor Varstnice

* Ministerul Educatiei Nationale

Dedicam 70% din timpul cursului aplicatiilor practice, astfel incat sa va oferim un program de formare profesionala interactiv, construit in jurul participantilor, nu in jurul trainerului.

 

Cursuri acreditate Iasi

Cursurile desfasurate in Iasi sunt prezentate mai jos (pentru informatii suplimentare si perioda de desfasurare, da click pe cursul dorit):

 

Dezvoltare personalaManagement de proiectAchizitii publiceResurse umane
FormatorManager proiectExpert achizitii publiceInspector resurse umane
Evaluator competente antreprenorialeEvaluator proiecte Inspector salarii
Expert accesare fonduri europene Inspector SSM 80 ore

Locatia cursurilor 

Organizam cursuri de formare profesionala in Iasi in locatii centrale, utilaje si mobilate astfel incat procesul de training sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Alegem locatiile in functie de numarul de participanti, iar detaliile legate de acces vor fi anuntate in timp util, cu cel putin doua saptamani inainte de inceperea cursului. De asemenea, puteti pastra legatura cu noi in permanenta, in orice modalitate descrisa in pagina de Contact.

Desfasurarea cursurilor

Organizam cursuri de initiere / specializare in Iasi, in sesiuni de weekend, astfel incat programul de munca sa nu va fie afectat.  

Programul defalcat pe ore si zile:

Vineri:      17.00 – 20.00

Sambata:  10.00 – 18.00

Duminica:  10.00 – 18.00

Desfasurarea examenelor

Cursurile de formare profesionala se finalizeaza cu examen scris in fata comisiei de acreditare. Examenele au loc in ziua de joi, dupa ora 17.00, ora fiind stabilita de comun acord cu participantii la training. 

Examenele constau intr-un test grila si sustinerea unui proiect individual. Trainerul cursului va acorda asistenta participantilor pentru realizarea aplicatiilor finale.

Lectorii Macro Training

Lectorii Macro Training sunt persoane cu o bogata experienta in domeniul in care sustin cursuri de formare profesionala. Informatii despre traineri puteti gasi in pagina Echipa, sau in descrierea fiecarui curs in parte.

Autorizatiile noastre

Organizam doar cursuri autorizate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari. Autorizatiile noastre sunt disponobile aici.Cursuri acreditate Iasi

Diplomele eliberate

Persoanele ce promoveaza examenul final vor primi un certificat de absolvire conform modelului disponibil aici

Diplomele sunt insotite de catre un Supliment descriptiv, in care sunt mentionate competentele dobandite ca urmare a participarii la cursurile noastre. Detalii referitoare la compententele dobandite puteti regasi in pagina cursului care va intereseaza. 

Eliberam fiecarui participant un Certificat Europass, in limbile romana, engleza si franceza.

De asemenea, eliberam cursantilor nostri un Certificat de participare nominal. Acesta, desi nu este recunoscut, atesta interesul dumneavoastra pentru perfectionare continua. 

Recunoastere internationala

Pentru recunosterea internationala a certificatelor ANC (CNFPA) eliberate dupa finalizarea cursului este necesara apostilarea (recunoscute in tari semnatare ale Conventiei de la Haga – 1961) sau supralegalizarea (recunoscute in tari nesemnatare ale Conventiei de la Haga).

 

Acest text nu poate fi copiat!