fbpx

Reducere 150 RON pentru Cursul Online - Cum să dezvolți o afacere Online de Succes

Ofertă valabilă doar până la data de 6 iunie 2022

Cursuri acreditate Oradea

In aceasta pagina regasiti toate informatiile privind cursurile desfasurate de Macro Training in Municipiul Oradea.

 Cursuri formare profesionala Cluj Napoca

Cursurile desfasurate de noi sunt acreditate de urmatoarele institutii:

* Autoritatea Nationala pentru Calificari

* Ministerul Muncii, Familiei, Proteciei Sociale si Persoanelor Varstnice

* Ministerul Educatiei Nationale

Cursurile au un puternic caracter practic, cea mai mare parte a timpului petrecut impreuna cu trainerul fiind alocat studiilor de caz, discutiilor libere si sesiunilor de intrebari / raspunsuri.

 

 

Cursurile desfasurate in Oradea sunt prezentate mai jos (pentru informatii suplimentare si perioda de desfasurare, dati click pe cursul dorit):

 

Dezvoltare personalaManagement de proiectAchizitii publiceResurse Umane
FormatorManager proiectExpert achizitii publiceInspector resurse umane
Evaluator competente profesionaleEvaluator proiecte Inspector salarii
Expert accesare fonduri europeneInspector SSM 80 ore

Locatia cursurilor 

Locul de desfasurare al cursurilor va fi anuntat cu cel putin 30 de zile inainte de data programata inceperii trainingului.

Locatiile alese de noi pentru desfasurarea cursurilor de formare profesionala sunt utilate si mobilate astfel incat procesul de training sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Locatiile sunt centrale, cu acces facil, in apropierea mijloacelor de transport in comun.

Salile sunt dotate cu videoproiector si ecran de proiectie, flipchart.

Desfasurarea cursurilor

Organizam cursuri de in Oradea, in zilele de vineri, sambata si duminica, cu examen luni dupa ora 17.00, astfel incat programul de munca sa nu va fie afectat.  

Programul defalcat pe ore si zile este detaliat in pagina fiecarui oras.Cursuri formare profesionala Cluj Napoca

Desfasurarea examenelor

Cursurile de formare profesionala se finalizeaza cu examen scris in fata comisiei de acreditare. Examenele au loc in ziua de luni, dupa ora 17.00, ora fiind stabilita de comun acord cu participantii la training. 

Examenele constau intr-un test grila si sustinerea unui proiect individual. Trainerul cursului va acorda asistenta participantilor pentru realizarea aplicatiilor finale.

Lectorii Macro Training

Lectorii Macro Training sunt persoane cu o bogata experienta in domeniul in care sustin cursuri de formare profesionala. Informatii despre traineri puteti gasi in pagina Echipa, sau in descrierea fiecarui curs in parte.

Autorizatiile noastre

Organizam doar cursuri autorizate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari. Autorizatiile noastre sunt disponobile aici.

Diplomele eliberate

Persoanele ce promoveaza examenul final vor primi un certificat de absolvire conform modelului disponibil aiciCursuri acreditate Cluj Napoca

Diplomele sunt insotite de catre un Supliment descriptiv, in care sunt mentionate competentele dobandite ca urmare a participarii la cursurile noastre. Detalii referitoare la compententele dobandite puteti regasi in pagina cursului care va intereseaza. 

Eliberam fiecarui participant un Certificat Europass, in limbile romana, engleza si franceza.

De asemenea, eliberam cursantilor nostri un Certificat de participare nominal. Acesta, desi nu este recunoscut, atesta interesul dumneavoastra pentru perfectionare continua. 

Recunoastere internationala

Pentru recunosterea internationala a certificatelor ANC (CNFPA) eliberate dupa finalizarea cursului este necesara apostilarea (recunoscute in tari semnatare ale Conventiei de la Haga – 1961) sau supralegalizarea (recunoscute in tari nesemnatare ale Conventiei de la Haga).

Acest text nu poate fi copiat!