fbpx

Am fost intrebati, de-a lungul timpului, de ce preturile cursurilor noastre sunt atat de accesibile. Nu este vorba de costuri ascunse, taxe de inscriere sau eliberare diplome. Mai mult, toate certificatele eliberate sunt recunoscute. Si atunci, cum ne justificam un pret de numai 450 de lei, spre exemplu?

Mai jos am centralizat toate motivele pentru care preturile noastre sunt atractive si fara a afecta calitatea cursului in nicio masura:

Folosim spatii inchiriate pe termen lung

O sala de curs, complet echipata, dar inchiriata ocazional, costa aproximativ 60 – 90 euro / zi. Macro Training foloseste spatii inchiriate pe termen lung. Acest lucru reprezinta un avantaj urias, intrucat putem reduce din start pretul de participare cu aproximativ 150 lei / cursant.

Oferim participantilor nostri posibilitatea de a-si alege singuri meniul de pranz

Asa cum ati citit pe site-ul nostru, masa de pranz nu este inclusa in pretul cursului. In zona in care desfasuram cursurile (la o distanta de cel mult 500 de metri) sunt atat restaurante (cu livrare la domiciliu), cat si fast-food-uri, auto-serviri, magazine alimentare. Astfel puteti aloca mesei de pranz exact bugetul pe care il doriti. Evident ca oferim gratuit ceai, apa si cafea la discretie.

Ne promovam ieftin si eficient

In ultimele luni am sesizat un lucru imbucurator si surprinzator totodata: aproape 30% din cursantii nostri ne descopera prin recomandarea unor prieteni sau colegi de munca ce au urmat la randul lor cursuri de formare profesionala la noi. Aceasta este cea mai ieftina metoda de promovare si cea care ne aduce cea mai mare satisfactie. Orice persoana ce a urmat un curs la noi primeste automat 10% reducere de fiecare data cand se va inscrie la un alt curs. Iar aceasta reducere este transmisibila colegilor si prietenilor!

Formam grupe mici

Nimanui nu-i place ca atunci cand se inscrie la un curs sa fie anuntat ca tocmai a intervenit o amanare, intrucat grupa nu a fost formata. Orice amanare este perceputa ca un semn de neseriozitate din partea noastra si ii determina pe multi sa se retraga. Iar aceste persoane se vor gandi de doua ori inainte de a ne mai alege cu alta ocazie. Pe langa faptul ca avem preturi mici, un alt avantaj este faptul ca organizam cursuri in momentul in care avem chiar si 8 participanti. Iar faptul ca formam grupe mici este un avantaj atat pentru cursanti, cat si pentru trainer: creste interactivitatea si sporesc sansele sa fiti un client multumit.

Speram sa fiti si dumneavoastra multumiti de calitatea serviciilor noastre si prin recomandari, sa ne ajutati sa pastram si de-acum inainte un pret competitiv pentru cursurile noastre. 

 

Acest text nu poate fi copiat!