fbpx

Cursuri Manager proiect si accesare fonduri europeneCursuri de accesare fonduri europene practice si utile

Fiecare etapa a proiectului este caracterizata de un set distinct de activitati care conduc proiectul de la idee la concluzie. Fiecare etapa este de o importanta egala si contribuie la succesul general al proiectului.

Scrierea proiectului, prin completarea Cererii de Finantare si a altor documente specifice, dar şi implementarea acestuia conform planului asumat, implică respectarea unor reguli precise impuse de către Finanţator.

Particiand la un curs de Expert accesare fonduri europene vei obtine o diploma recunoscuta si poti deveni consultant pentru accesarea fondurilor europene. Sau poti fi membru al echipei de proiect. Sau poti participa in licitatii, acolo unde se solicita aceste calificari.

Acest lucru il au in comun toate cursurile. Si totusi, ce ne diferentiaza pe noi? Iata mai jos o lista cu ceea ce ne determina sa spunem ca iti oferim un curs de accesare de fonduri europene unic:

Guvernul vrea sa simplifice procedura de accesare a fondurilor europene in perioada 2014 – 2020. Participa la curs si ramai informat.

* Pana la sfarsitul lunii Iunie 2013 se vor lansa toate apelurile de proiecte unde sumele nu au fost consumate integral. In partea a doua a anului se vor deschide zeci de sesiuni de depunere a proiectelor.

* Primesti acces la portofoliul de proiecte scrise de noi. Cat ai fi dispus sa platesti pentru a vedea un proiect implementat cu succes, astfel incat sa ai sanse maxime de reusita cu al tau? Noi ti-l oferim gratuit.

* Cursul este prea scurt? Iti oferim suplimentar 3 luni de asistenta gratuita, cu 6 intalniri la sediul nostru. Iti garantam ca vei invata sa scrii proiecte!

În cadrul acestei sesiuni de training, vei deprinde:

  • cum se realizeaza documentarea necesara realizarii proiectului
  • sa identifice sursele de finantare
  • sa intocmeasca corect si eficient documentele proiectului (Cerere de Finantare, Plan de Afaceri, Prognoza economico-financiara, Cash Flow, Calculul indicatorilor financiari de monitorizare)
  • sa asigure o implementare corecta si eficienta a proiectului
  • sa asigure corespondenta cu Agentia de Management prin raportarile periodice in perioada de monitorizare

Toate detaliile despre acest curs sunt disponibile aici.

 

Acest text nu poate fi copiat!