fbpx

Intampinam un an nou cu lucruri noi, inovative, care completeaza cursurile sau structura cursurilor astfel incat cursantii Macro Training sa aiba la dispozitie toate informatiile si materialele necesare pentru o cariera de succes.

Asa cum spune si sloganul nostru “Tine pasul, evolueaza”, valabil atat pentru cursanti cat si pentru noi J, in anul 2015 venim cu noutati care vor sustine cursatii Macro Training in evolutia in cariera.

Din 2015 am introdus in calendar cursuri noi:

 • Analiza Cost Beneficiu
 • Invata sa scrii proiecte
 • Contabilitatea fondurilor europene
 • Comunicare in proiectele cu finantare europeana

Cursurile noi completeaza perfect cursul de Expert Accesare Fonduri Europene. Suita de cursuri, la care se adauga si cursurile Manager de Proiecte si Evaluator Proiecte are ca obiectiv formarea complexa a specialistilor in domeniul finantarilor nerambursabile. Cursurile va conduc pe intreg drumul obtinerii fondurilor, de la inceput pana la final si intelegerea tuturor aspectelor exterioare care influenteaza decizia de finantare.

 

Materiale didactice suplimentare, unice pe piata din Romania:

 

Curs formator CD Formator

Pentru ca participantii la cursul de formator organizat de Macro Training se bucura de prima zi ca trainer inca din timpul cursului, din 2015 toti participantii la cursurile de formator vor primi un CD-ul “Prima mea zi ca trainer”. CD-ul va contine inregistrarea sustinerii in fata colegilor unei teme aleasa dar si feedback-ul acestora si al trainerului. Astfel, cursantii vor putea sa urmareasca amanuntit prestatia si isi pot imbunatati tehnica de sustinere a unei teme in fata publicului, astfel incat sa sustina o prezentare perfecta.

 

Curs Expert Accesare Fonduri Europene

cdIncepand cu 2015, participantii la cursul de Expert Accesare Fonduri Europene vor primi GRATUIT CD-ul “Accesarea fondurilor europene in perioada 2014 – 2020”. CD-ul este destinat persoanelor care doresc sa fie informate asupra noului mecanism de accesare a fondurilor europene in alocarea financiara 2014 – 2020, fie ca sunt consultanti sau potential beneficiari.

CD-ul contine Acordul de Parteneriat, Programele Operationale pentru perioada 2014-2020, legislatia specifica europeana si nationala, modele de proiect din portofoliul nostru pentru o gama larga de domenii de activitate, pasii necesari accesarii fondurilor europene, Ghiduri pentru completarea Cererii de finantare si ale Planului de Afaceri.

In plus, vei regasi pe acest CD un Ghid pentru infiintarea unei firme de consultanta pentru accesarea fondurilor europene, ce-ti va fi foarte util in cazul in care intentionezi sa activezi drept consultant pentru accesarea fondurilor europene.

CD-ul va fi disponibil la sediul Macro Training din Bucuresti, imediat ce este confirmata achitarea taxei de participare la curs.

Acestea sunt doar cateva informatii disponibile pe CD. Descopera aici intregul continut al CD-ului Accesarea fondurilor europene in perioada 2014-2020.

Suporturi cursuri formare profesionalaPe langa noutatile aduse in anul 2015, toti cursantii Macro Training vor primi:

 • Un curs interactiv, bazat pe exemple practice, cu informatie utila, actuala si prezentata profesionist, de trainer cu experienta
 • Suport de curs in format A5, editat profesionist si tiparit sub forma de carticica, care contine toate informatiile discutate in cadrul cursului
 • Diploma acreditata ANC si recunoscuta de Ministerul Muncii in urma absolvirii examenului
 • Un pret competitiv, la cel mult 60% din cat ati fi dispusi sa platiti in aceleasi conditii
 • Training sustinut in sala de curs moderna, utilata si mobilata complet pentru sustinerea cursurilor in cele mai bune conditii
 • Apa, ceaiuri si cafea GRATUIT in toate zilele in care se desfasoara cursurile
 • Metode de plata moderne: plata cu cardul, plata in rate fara dobanda prin intermediul cardului Avantaj de la Credit Europe Bank.
 • Internet wireless nelimitat in incinta Macro Training
 • Acces gratuit si nelimitat la Biblioteca Macro Training.

 

Peste 3000 de persoane au avut incredere in noi, ne recomanda si le multumim!

Va asteptam la cursurile Macro Training unde veti gasi raspunsurile la intrebarile pe care le aveti pentru a continua drumul spre topul carierei.

Acest text nu poate fi copiat!